Bozcaada Otelleri's profile

Bozcaada Kalınacak Yerler

Bozcaada Kalınacak Yerler 
Bozcaada doğallığı ile her zaman her yere fark atabilecek düzeyde olan insanları ile adeta huzur veren, denizi ile rahatlatan bir alandır. Bozcaada denilince akla üzüm bağları gelir. Beraberinde özel üzümünden yapılmış şarapları, yemekleri, doğası akla ilk gelen noktalarıdır. Bozcaada kalınacak yerler diyenler için sanki bir ev ortamı yaşanırcasına oteller mevcuttur. Konuklarına samimi bir ortam sunabilmek yegane misyonlarıdır. Bozcaada Rum ve Türk mahallesi olarak ikiye ayrılmıştır. Burada da sayısızca işletmeler vardır. Buradaki işletmelerin çoğu aile işletmesidir.

Bozcaada kalınacak yerler diyenler için merkez dışı konaklamak tercih sebebi ise bağ ve çiftlik evleri seçenekleri ortaya çıkmaktadır. Buraların farkı doğayla iç içe ve sessiz bir ortam olmasıdır. Bozcaada mavisi ve yeşili ile rengarenk çiçekleri ile doğallığından ödün vermemiş köy kahveleri ile dopdolu bir yerdir. Bozcaada otelleri ya da pansiyonlarında evde olma hissini yaşamak yanı sıra doğayla iç içe, deniz kum güneş üçlüsünü de katınca yaşanası günler doğmaktadır.
Bozcaada Kalınacak Yerler

 Bozcaada merkezdeki oteller çok daha profesyonel kişilerce yönetilir. Oda sayıları azdır ancak yemeklerine ve otelin dekorasyonuna aşırı önem verirler. Şık ve konfor önem taşır.Hatta özel bir iç mimari sistemi hakimdir. Oda sayısı ve dolayısı ile müşteri sayısı da az olduğundan bire bir ilgilenme vardır.

Merkez Dışı Otelleri 

Merkez dışında otelleri tercih edenler daha çok doğayla iç içe olmak, bağ evleri iki katlı küçük oteller ya da çiftlik evleri şeklinde olur. Tesisler genelde doğa manzaralı ve bağlar ile iç içedir. Bunun dışında müstakil ev kiralama seçeneği de vardır. Ancak seçenekler çok fazla değildir. Merkez dışı seçenekler hakimse mutlaka özel bir araba olması gereklilik halidir. Zira bu tür oteller denizden uzaktır.

Bozcaada Kalınacak Yerler denildiğinde genelde hakim olan aile işletmeleridir. Sabahları kurulan harika sofralar, özel reçeller, ekmekleri ve çörekleri ile iştah kabartma özelliğindedir. Genelde yemekleri Akdeniz mutfağı hakimiyeti taşımaktadır. Son derece hijyen ve temizdir. Meyve ağaçları ve çiçeklerle kaplı bahçelerde huzur dolu saatler geçirilmektedir. Bozcaada da üzüm bağları hakim olduğundan bağ evleri konaklamak açısından hayli tercih edilen yerlerdendir. Bozcaada da bağ evi tecrübesi mutlaka tadılmalıdır. bozcaadaotelleri.com adresinden en detaylısından bilgi almak mümkündür.

Bozcaada Kalınacak Yerler
Published:

Bozcaada Kalınacak Yerler

Published:

Creative Fields