Turku AMK Media's profile

My Blog: Jemina Eats What

My blog: Jemina Eats What
Oman blogin aloittaminen / Jemina Sormunen
Jemina Eats What -blogissa kirjoitan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hyvinvointiini liittyy vahvasti kasvisruoka, joten esittelen blogissa helppoja ja terveellisiä arkiruokia, välipaloja ja herkkuja. Tutustun myös luonnonkosmetiikkaan, kerron lempiaamiaisistani, puurohulluudestani, ihonhoitorituaaleistani sekä kaikesta, mistä saan iloa ja energiaa omassa arjessani.


Taustaa:

Suuntaudun opinnoissani copywriteriksi ja kirjoittaminen on intohimoni, joten oman blogin kirjoittaminen tuntui asialta, joka veisi minua eteenpäin. Kaikki lähti omasta Instagram-tilistäni, jonne olen ottanut kuvia värikkäistä ja näyttävistä aamiaisistani. Lopulta rakkauteni ruokaan ja visuaalisiin annoksiin johti lopulta omaan lifestyle/ruokablogiin, jota olin jo kypsytellyt jonkin aikaa mielessäni.

Blogin tekemisen aloitin joulukuussa 2017 lyhyen Wordpress-kurssin innostamana. Wordpress oli minulle entuudestaan täysin vieras, mutta taistelin sivujen teon kanssa sinnikkäästi. Halusin blogista yksinkertaisen ja selkeän sivuston, josta löytyisi kauniita kuvia ja reseptejä. Kovaa työtä ja hiomista se vaati, mutta en antanut periksi. Ensimmäinen blogipostaus tuli ulos 9.1.2018, ja siitä asti olen kuvannut valtavasti materiaalia ja ideoinut postauksia sekä reseptejä. Blogista on tullut tärkeä osa minua.
Tavoitteet ja onnistuminen:

Tavoitteenani tässä projektissa on ollut kehittyä ammatillisesti ja saada aikaan jokin taidonnäyte omasta osaamisestani. Halusin luoda jotakin omaa ja itseni näköistä sisältöä, jonka kautta voisi saada kuvan omista taidoistani sekä mielenkiinnon kohteistani esimerkiksi alan töitä hakiessani. Blogista on ollut hyötyä minulle jo nyt esimerkiksi työhaastattelussa, joten voisin sanoa tavoitteeni onnistuneen.

Halusin myös kehittyä kirjoittajana, valokuvaajana sekä opetella Lightroomin käytön kuvien muokkaamiseen. Näistä kaikista olen oppinut valtavasti, ja olen tällä hetkellä blogini nykyiseen sisältöön erittäin tyytyväinen. Lisää opin myös nettisivujen suunnittelusta, Wordpressistä sekä blogimaailmasta. Koen, että nämä asiat ovat vahvistaneet ammatillista osaamistani, ja olen kehittymässä tehokkaaksi moniosaajaksi alalla. Uskon, että näistä taidoista on minulle hyötyä tulevaisuudessa. Aion jatkaa blogin kirjoittamista ja panostaa sen tekemiseen vieläkin enemmän. 


Tärkeimmät lähteet:


My Blog: Jemina Eats What
Published:

My Blog: Jemina Eats What

Published: