Bahce Semsiye's profile

Üzüm desenli bahçe çeşmesi

Üzüm desenli bahçe çeşmesi
 Siyah ve gold  parça boyalı bu alüminyum döküm duvar çeşmesi en çok sattığımız duvar çeşmesi modelidir.  Akbrella bahçe çeşmesi modelleri sağ ve sol yanında üzüm figürleri olan saraylı tipi bu alüminyum döküm duvar çeşmesini bahçenizde ve wc bölümünüzde kullanabileceğiniz şık bahçe çeşmesi modellerimizden biridir. Üründe kullanılan musluk sarı pirinçten döküm tekniği ile üretilmiş olup paslanma sorunu yoktur.
 Patineli çift renkten boyanmış olan bu döküm çeşmeyi dilerseniz tek renkte arzu ettiğiniz renkte boyama yapabiliriz. Mat ve parlak boya seçeneğimiz mevcuttur, üretimde kullandığımız ham madde yüzde yüz saf alüminyum olup zaman içerisinde üründe korozyon sorunu yaşanmaz. Üzerindeki boya toz elektrostatik tir boya sonrası ısıl işlemli yüksek ısılı fırınlara konularak boyanın ürüne zerk edilmesi sağlanmaktadır, siparişinizin durumunda ürün yedi sekiz gün gibi bir sürede üretilir ambalajına sarılır ve kutu içerisine konularak kargo şirketlerince sevkıyatı gerçekleşir.
  Sitemizde alışverişinizde renk kombinasyonları seçeneğinden renk seçebilir, beş yüz lira üzerindeki siparişlerde Bonus kartınıza vade farksız dört ay vade seçeneği sunulur, EFT ve HAVALE gönderinizde de yüzde üç ekstradan indirim uygulanır.

  Geniş detaylı bilgi için müşteri temsilcilerimizle temasa geçebilirsiniz Tel: 212 546 46 58
Üzüm desenli bahçe çeşmesi
Published:

Üzüm desenli bahçe çeşmesi

Published:

Creative Fields