Taideakatemian Yön mainosbanneri
TAIDEAKATEMIAN YÖ X 2016
The Night of The Arts Academy
Taideakatemian Yötä alettiin alun perin järjestää kannanottona Taideakatemian tanssilinjan lakkauttamiselle. Tanssilinja pelastui, ja nykyään tapahtuman pääideana on antaa Taideakatemian eri linjojen opiskelijoille mahdollisuus päästä näyttämään yleisölle lahjakkuuttaan ja osaamistaan mm. niin musiikissa, teatterissa, tanssissa, kuvaamataidossa kuin sirkuksessakin. Tänä vuonna oli tapahtuman kymmenes juhlavuosi ja tapahtuma järjestettiin 8.11. klo 18-22 Linnankadun kampuksella (Linnankatu 54-60). Tapahtuma on täysin opiskelijavetoinen, ilmainen, ja kaikille avoin. Tänä vuonna teemaksi valikoitui mystinen X.

Itse olin mukana tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa, pääosin ohjelmatiimissä ja buffettiimissä. Ohjelmatiimin tehtävänä oli hankkia esiintyjät, jakaa heidät sopiviin tiloihin, koordinoida asioita heidän kanssaan ja tehdä tapahtumalle sujuva aikataulu esitysten osalta. Esiintyjiä oli noin 30. Tapasimme viikoittain palaverien merkeissä ja tiimiimme kuului vajaa 10 ihmistä.

Buffettiimin tehtävänä oli sponsoritiimin saamien lahjoitusten kautta rakentaa houkutteleva tarjonta buffetiin. Toisin kuin ohjelmatiimissä, buffettiimin suurin urakka oli vasta tapahtumapäivänä, jolloin hoidimme buffetin kasaamisen, ruokien esillepanon ja myynnin, joka olikin erittäin menestyksekäs. Myös buffettiimin kesken pidimme palavereja ja tiimissä oli yhtä lailla vajaa 10 ihmistä.

Yhteensä tekijöitä tapahtumassa oli nelisenkymmentä ja yhteistyö sujui mielestäni hyvin.
Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli onnistunut ja yleisö haltioissaan upeista esityksistä.

Alla Sanna-Kaisa Mäkelän ottamia kuvia tapahtumasta!
Taideakatemian Yö X
Published:

Taideakatemian Yö X

The Night of The Arts Academy

Published:

Creative Fields