Kaan Bereket Bulut's profile

100 Yıldır Cumhuriyet - Cumhuriyetin 100. Yıl Logosu

Alesia olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları için Türkiye'nin tarihine ve geleceğine bir saygı duruşu niteliğinde, cumhuriyetimizin temel değerlerini yansıtan birçok sembolü içeren bir logo tasarladık.

Logoyu, Türk bayrağının renkleriyle boyarken, Atatürk'ün siluetini gururla hilalde yer alacak şekilde, yıldıza ise geleceğimizin teminatı olan çocukları temsil eden bir figür konumlandırdık.

Bu, Cumhuriyetimizin kurucusu ve önderi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygımızı vurgularken aynı zamanda geleceğe yönelik bir bakış açısı sunar.Logoda yer alan "1" rakamı ileriye doğru bir adımı ve Cumhuriyetimizin ilk yılından bugüne kadar süregelen birliğimizi temsil ediyor.

Ay ve yıldızdan oluşan sonsuzluk simgesi, sonsuza dek sürecek olan ileriye doğru bir adımı temsil eden dinamik bir tasarıma sahiptir.

Bu, Cumhuriyetimizin geleceğe olan kararlılığını ve sürekli ilerleme arzusunu ifade eder.Logo, Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı coşkuyla kutlamak ve Türkiye'nin parlak geleceğine olan inancımızı vurgulamak için tasarlanmıştır.

Bu logo, geçmişimizi onurlandırırken geleceğe umutla bakmanın bir simgesidir.

*Bu logo, kar amacı taşıyan veya taşımayan tüm kuruluşlar ve bireysel kişiler tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

*Logoyu alesia.net.tr/cumhuriyetin100u adresinde bulabilir ve indirebilirsiniz.
100 Yıldır Cumhuriyet - Cumhuriyetin 100. Yıl Logosu
Published:

100 Yıldır Cumhuriyet - Cumhuriyetin 100. Yıl Logosu

Published:

Creative Fields