LA MUNA

  • The design involved the complete renovation and minor addition to one of the first homes built in the enclave of Red Mountain in Aspen, Colorado. Thirty years of haphazard building changes hid the potential beauty and purity of this house. The new design restores and enhances this rustic ski chalet and its imperfections — a homage to the Japanese sensibility of wabi-sabi. 

    Now clad in reclaimed regional wood, stone, as well as weathered steel and copper, the home intends to make a minimal impact on the natural resources and merge effortlessly with its idyllic surroundings of forest, stream and mountain. Solar collectors provide the energy needed for power and hot water. Large operable panels of insulated glass blur the boundaries between inside and out, further enforcing a connection to nature and deep respect of place. 

    The powerful transformation of this house speaks to the splendor of the beautiful forest and mountains beyond. The purity, simplicity, warmth, intimacy, and rustic charm of the new design beckons one throughout the year as the seasons change.
  • Photo by Robert Reck
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Robert Reck
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani
  • Photo by Laziz Hamani